Aankomst in Canada..!! - Reisverslag uit Clinton, Canada van Thijs Broekhuis - WaarBenJij.nu Aankomst in Canada..!! - Reisverslag uit Clinton, Canada van Thijs Broekhuis - WaarBenJij.nu

Aankomst in Canada..!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Thijs

25 April 2009 | Canada, Clinton

Dag people...

Hier eindelijk eens een berichtje van de andere kant van de wereld..!
Veilig en wel ben ik over gekomen in Canada..
Na een goede vlucht van dikke 8 uur kwamen we aan bij de douane.
Ik ben hier op stage en dan moet je een verblijfsvergunning/werkvergunning hebben.
Die heb ik dus niet, maar we waren goed voorbereid en zeiden dat we op vakantie gingen..!
Toen probeerde men elke keer door te vragen zo van: Hoeveel geld heb je, wat ga je allemaal doen blabla..
Maar we hielden onze poot stijf en het ging na 3 rondes douane toch goed:)!

Ik ben goed opgevangen door de Familie Brinke.
Het zijn aardige mensen dus daar zal het deze tijd niet aan liggen!

Na de eerste dag een beetje meegelopen te hebben op het bedrijf begin ik nu al aardig mee te draaien.

Het is sinds wij hier zijn trouwens mooi weer in Ontario.
Vandaag zelfs 25 graden!
Dus dat is wel super..

Nou.. ik stop maar eens met mijn eerste bericht!
Over een paar dagen zal ik ook even paar foto's maken van de omgeving en bedrijf!

Tot snel..!

Over en sluiten maar..

• 28 April 2009 - 16:14

Niels:

Haha, dat die lui 2 stugge boeren uit Twente aanzien voor toeristen.. Jaja :P!
    Thijsje! Hoe gaat het daar..? Veel gewerkt enzo? Binnenkort foto's...? Groet!

• 28 April 2009 - 17:21

Blokzz..:

Heejj Thijs!
    Na ff zoeken heb k je toch nog gevonden..
    Kan k mooi ff je verhalen bijhouden!
    Heb je kats vergeten te smsen voor je weg ging :O.
    Heel veel succes en plezier daar!
    K hou je in de gaten hier :P!
    Zal goed op je vriendinnetje passen :)!

Liefs

• 28 April 2009 - 17:32

Kockie:

thijssie,

wat een mooi verhaal!!:D
    gelukkig maar dat ze een beetje aardig voor je zijn!!!:p maja spreekt voor zich he!!;)
    hey spreek u gauw,heb namelijk nog meer foto's!!:P (kan ik je weer beetje blij maken):p haha

kusje kockie

• 28 April 2009 - 18:43

Marlinde :

heey neef
    alles goed ?
    hoe gaat het in Canada
    ?
    met mijn is het goed !!
    wat leuk dat je een sait heb
    hoe laang ben je dan in canada ?
    en waarneer kom je weer treug naar twente
    groetjes Marlinde

• 28 April 2009 - 19:49

Lindaa,,:

Ziet dur strak uit Broekhuiss ;)
    Lief zijn voor mekaar,, nu wij dat niet kunnen:P:P

• 28 April 2009 - 23:30

Thijs:

Hej, van wie is die rode Autooooooooow ??,, Die is veeel sneller!

• 29 April 2009 - 17:13

Sjickter:

Ap,

oe is et aar?
    hier is het natuuwk altijd goed, beetje slobbeh zo links en rechts. leuke autotjes hebben ze daar ;) mooie mast ook trouwens :) heheh.

kalm an

• 30 April 2009 - 15:30

Els:

Hey Thijs,
    Fijn te horen dat het je daar goed gaat! Wens je verder veel plezier, have fun!!!
    Groetjes van ons allemaal

Thijs

Hallo allemaal.. Leuk dat je even op mijn site kijkt! Ik ga dus stage lopen in Clinton aan de West kant van Toronto. Ik loop stage op een melkveebedrijf met ongeveer 210 melkkoeien. Ik zal daar voornamelijk de dagelijkse werkzaamheden gaan doen, ook moet ik een verslag maken over het melkveebedrijf op stage! Op deze site zal ik mijn belevingen in Canada vertellen! Kijk gerust rond en laat even een berichtje achter..:)

Actief sinds 20 April 2009